foto

Robin Pearson Rose

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Annabelle
2003 Lepší pozdě nežli později
2000 Po čem ženy touží
1997 V první linii (TV film)
1994 Bez řečí
Místo pro Annii (TV film)
Secret Sins of the Father (TV film)
1993 Beze strachu
Full Eclipse (TV film)
1991 Lucy & Desi: Before the Laughter (TV film)
1990 Můj táta je duch
V zájmu dítěte (TV film)
1988 Slíbený zázrak (TV film)
1986 Killer in the Mirror (TV film)
Last Resort
1983 Hvězdolet I. (TV film)
1979 ...And Your Name Is Jonah (TV film)
1978 Nepřítel lidu

TV seriály

2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Cash Game (S06E02)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na tresčím bále (S05E07)
Čajové lístky (S05E03)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Posedlost (S08E06)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Padlý anděl (S01E05)
Odložené případy (TV seriál)
Postav se a zakřič (S04E20)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Timeless (E09)
2005 Chirurgové (TV seriál)
První řez je nejhlubší (S01E02)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dvě lidská srdce (S01E16)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Days and Nights of Molly Dodd, The (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 I Had Three Wives (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace