foto

David Hunt

  • nar. 1954
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kepler's Dream
2014 Máma na tahu
2012 Velká filmová láska (TV film)
2008 Kšeft
Liga spravedlivých: Nová hranice
2006 Nezlomná vůle
2005 Zásnubní prsten (TV film)
2004 Bobby Jones: Odpal génia
2001 Bombmaker, The (TV film)
Murder on the Orient Express (TV film)
1997 Zázračný háj (TV film)
1995 Jade
1993 Trip nach Tunis
1992 Gerald nebo Geraldina?
1991 Black Velvet Gown, The (TV film)
1989 Nasty Boys (TV film)
1988 Closing Ranks
Sázka na smrt

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S01E09)
2014 Playing House (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Signal 30 (S05E05)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Pěst kapitalismu (S04E05)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S06E08)
Day 6: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S06E07)
Day 6: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S06E06)
další epizody (4)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Závada konstrukce (S01E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
2004 Grid, The (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1991 Veronica Clare (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1988 Sonny Spoon (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2001 Revealed with Jules Asner (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Nezlomná vůle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace