foto

Teo Tapia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Svatá krev
1977 Los hermanos del viento

TV seriály

2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
La Gata (TV seriál)
2013 Lo que la vida me robó (TV seriál)
2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Rafaela (TV seriál)
2009 Camaleones (TV seriál)
2008 Alma de hierro (TV seriál)
La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mañana es para siempre (TV seriál)
Nespoutaný anděl (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
Pantera, El (TV seriál)
2005 Contra viento y marea (TV seriál)
2003 Alegrijes y rebujos (TV seriál)
Velo de novia (TV seriál)
2002 Las Vías del Amor (TV seriál)
2001 El Manantial (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Tres mujeres (TV seriál)
1998 Gotita de amor (TV seriál)
Soñadoras (TV seriál)
1997 Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál) - herec, a.z.
1995 Alondra (TV seriál)
Retrato de familia (TV seriál)
1994 Caminos cruzados (TV seriál)
1991 Muchachitas (TV seriál)
1990 Amor de nadie (TV seriál)
Cuando llega el amor (TV seriál)
1989 Teresa (TV seriál)
1988 Encadenados (TV seriál)
1987 Quinceañera (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1981 Infamia (TV seriál)
1979 Ricos también lloran, Los (TV seriál)
1978 Viviana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace