foto

Igor Něsvetajev

  • nar. 14.1.1986 (35 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Děňgi
Č/B
2013 Idealnoje ubijstvo
Okolo futbola
2012 Molodožjony (TV film)
2011 Černá hodina

TV seriály

2019 Otpusk za period služby (TV seriál)
2018 Staruški v begach (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (5)
2014 Provokator (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Svidětěl (S01E10)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Ty ně odin (TV seriál)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Čestnyj vystrel (E41)
2009 Gluchar (TV seriál)
Načalnik sledstvennogo otděla (S02E33)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky