foto

Uta Hallant

  • nar. 12.5.1939 (81 let)
    Mnichov, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Wenn man sich traut (TV film)
1996 Der Mörder und die Hure (TV film)
1994 Nachlaß, Der (TV film)
1981 'Ne scheene jejend is det hier (TV film)
1980 Leute wie du und ich (TV film)
1979 Mörder, Der
1976 Der Herr der Schöpfung (TV film)
1972 Aguirre, hněv Boží
1970 Die Schatzgräbergeschichte (TV film)
1969 ...tot im Kanapu (TV film)
Der Lauf des Bösen (TV film)
1968 Die Entwaffnung (TV film)
1966 Der Witzbold (TV film)
1958 Blitzmädels an die Front
Kleine Leute mal ganz groß
U47 - Kapitänleutnant Prien
1954 Der letzte Sommer

TV seriály

1995 Stefanie (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1975 Lockruf des Goldes (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mystik und Widerstand - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky