foto

Aljona Semjonova

  • nar. 30.7.1980 (40 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Rjabinovyj vals

TV seriály

2018 Chor (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
2011 Tolko ty (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Foto na dokumenty (TV film)
2010 Rjabinovyj vals

TV seriály

2018 Chor (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Žadnosť (S02E02)
2005 Aeroport (TV seriál)
Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2002 Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)
Vorovka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky