foto

Kirk Ellis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Deník Anne Frankové (TV film)
2000 Beach Boys (TV film)
Tři panáci (TV film)
1995 Luční harfa
1993 Někdo to rád studené
1990 Nájemný vrah
1988 Noční přízrak v poledne
1987 Poslední expozice

TV seriály

2015 Sons of Liberty (TV seriál)
A Dangerous Game (E01)
2008 John Adams (TV seriál)
Peacefield (E07)
Zbytečná válka (E06)
Jednota nebo smrt (E05)
další epizody (7)
2005 Na Západ (TV seriál)
Hell on Wheels (E04)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Na Západ (TV seriál)
Hell on Wheels (E04)

Producentská filmografie

Dokumentární

1985 My Kingdom For...

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky