foto

John B. Mansbridge

  • nar. 20.3.1917
    Jackson, South Dakota, USA
  • zem. 11.1.2016 (98 let)
    La Quinta, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1991 Studený jak kámen
1988 The Diamond Trap (TV film)
Zátah na Boulevardu Sunset (TV film)
1987 The Man Who Fell to Earth (TV film)
1984 Drsná země
1981 Amy
1980 Půlnoční dobrodružství
Strašidla z Buxley Hall (TV film)
1978 Return from Witch Mountain
1977 Drak Elliot
Herbie jede rallye
1959 The Sad Horse

TV seriály

1990 Beauty and the Beast (TV seriál)
Legacies (S03E11)
The Reckoning (S03E10)
In the Forests of the Night (S03E09)
další epizody (7)
1989 Beauty and the Beast (TV seriál)
Snow (S03E04)
Nevermore (S03E03)
Though Lovers Be Lost... (S03E01)
další epizody (19)
1988 Beauty and the Beast (TV seriál)
God Bless the Child (S02E05)
Dead of Winter (S02E04)
Ashes, Ashes (S02E03)
další epizody (10)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
An Impossible Silence (S01E11)
Dark Spirit (S01E09)
Song of Orpheus (S01E08)
další epizody (8)
1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Road Less Travelled (S02E07)
The After Hours / Lost and Found / The World Next Door (S02E04)
The Once and Future King / A Saucer of Loneliness (S02E01)
další epizody (6)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Night of the Meek / But Can She Type? / The Star (S01E13)
The Beacon / One Life, Furnished in Early Poverty (S01E11)
The Shadow Man / The Uncle Devil Show / Opening Day (S01E10)
další epizody (5)

Host

TV pořady

2016 Oscar 2016 (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky