foto

Damson Idris

  • nar. 1991
    Peckham, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Astral
Cizinec ve vlaku
Farming
2017 Megan Leavey
2016 City of Tiny Lights
2012 Můj bratr ďábel

TV seriály

2018 Sněží! (TV seriál)
Sightlines (S02E01)
2017 Sněží! (TV seriál)
The Rubicon (S01E10)
Story of a Scar (S01E09)
Porodní bolesti (S01E08)
další epizody (10)
2014 Babylon (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
The Missing (TV seriál)
Concrete (S01E06)
2013 Miranda (TV seriál)
Pouto nejsilnější (S03E06)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace