foto

Boris Romanov

  • nar. 29.3.1942 (78 let)
    Lyubim, Jaroslavská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tajemný ostrov
2007 Forsaž Da Vinči
Kanikuly ljubvi (TV film)
Ljubov morkov
2004 Koža salamandry
1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1995 Krestonosec
1994 Železnyj zanavěs
1993 ...Az vozdam
Pistolet s glušitělem
1992 Back in the U.S.S.R.
Igra vserjoz
Rin
1991 Otěl 'Edem'
Unižennyje i oskorbljonnyje
1990 Sistema 'Nipel'
1989 Avarija - doč menta
1987 Na ischodě noči
1984 Parad planet
1981 Agónie - konec Rasputina
1980 Divoký lov krále Stacha
Rasskaz neizvestnogo čeloveka
1973 Mlčení doktora Evanse
1970 Chozjain
Serdce Rossii
1965 Igra bez pravil

TV seriály

2019 Mameňkin synok (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Snajper: Poslednij vystrel (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
God v Toskane (TV seriál)
Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
2012 Maryna Rošča (TV seriál)
2010 Sivyj merin (TV seriál)
2009 Tělochranitěl (TV seriál)
Sbityj letčik (S02E01)
2008 Znachar (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Fotografija na pamjať (S01E06)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2004 Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dantisty tože plačut (S01E03)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ja - ubijca (S03E12)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasnoje chobbi (S01E06)
Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1989 Vchod v labirint (TV seriál)

Dokumentární

1970 Sport, sport, sport

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky