foto

Trevor White

  • nar. 26.10.1970 (48 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Astral
2017 Americký zabiják
Elephant Joe
Na jedné lodi
Šíleně normální
2016 Jason Bourne
2013 Světová válka Z
2012 Temný rytíř povstal
2011 Obří sopka (TV film)
2010 Godforsaken
Informátorka
2009 Spiknutí: Echelon
2008 Agent Crush
Spálené mosty
2006 11. září
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Kenneth Tynan: In Praise of Hardcore (TV film)
2004 Lovci myšlenek
2002 Dnes neumírej
Hellraiser: Vyslanec pekla
2001 Bizarní frekvence (TV film)
2000 Bílá vdova
Epicentrum
Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1998 Už je v boudě (TV film)
Vigil, The
1996 Kidnapping in the Family, A (TV film)

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
Twin Cities (S02E06)
2018 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 3 (S03E03)
Pán času (TV seriál)
Rosa (S11E03)
2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
X-company (TV seriál)
Masquerade (S03E02)
Creon Vs. Ixion (S03E01)
2016 X-company (TV seriál)
Fatherland (S02E08)
La Vérité Vous Rendra Libre (S02E07)
Last Man, Last Round (S02E04)
další epizody (4)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
2010 Chuggington – velké úkoly (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Zabíjení času (S07E02)
2008 Chuggington - Veselé vláčky (TV seriál)
Hledači kostí (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Druhá strana (S05E05)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)

Dokumentární

2009 Dobytí Měsíce (TV film)
2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace