foto

Lawrence Elman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Diggityho poklad
1999 Strážní andělé (TV film)
Zločin v Silicon Valley
1997 V nepřátelských vodách (TV film)
1996 Over Here (TV film)
1995 Mladý Indiana Jones: Útok jestřábů

TV seriály

2003 Blue Dove (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
1991 Brittas Empire, The (TV seriál)
In Suspicious Circumstances (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace