foto

Raimund Stangl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1981 Tarabas (TV film)
1979 Povídky z Vídeňského lesa
1977 Hadí vejce
1976 Eso v rukávu
Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
1974 Krycí název Oděsa
1973 Chodec
1972 Elisabeth Kaiserin von Österreich (TV film)
1971 Pan Wonka a jeho čokoládovna
1970 Pro každého něco
1968 Bel Ami (TV film)
Negresco - Eine tödliche Affäre
Zieh dich aus, Puppe
1967 Die Flucht nach Holland (TV film)
Zlaté časy ve Spessartu
1966 Der Kongreß amüsiert sich
Liselotte von der Pfalz
1965 Chaloupka strýčka Toma
1964 Agguato sul grande fiume
Old Shatterhand
1963 Wochentags immer
1962 Freud - Tajná vášeň
1961 Das Riesenrad
Diesmal muß es Kaviar sein
Es muß nicht immer Kaviar sein
1960 Heldinnen
Mit Himbeergeist geht alles besser
Scheidungsgrund: Liebe
1959 As the Sea Rages
Peter Voss, der Held des Tages
Und das am Montagmorgen
1958 Auferstehung
Frauensee
Helden
Peter Voss, der Millionendieb
Poloněžná
1957 Für zwei Groschen Zärtlichkeit
Herrscher ohne Krone
Miláček z Paříže
Skandal in Ischl
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Ich suche dich
Mein Vater, der Schauspieler
Teufel in Seide
1955 Hanussen
Ludwig II: Glanz und Ende eines Königs
1954 Lidé z temnot
Ohňostroj
Sauerbruch - Das war mein Leben
1953 Die Junggesellenfalle
Muß man sich gleich scheiden lassen?
Solange Du da bist
1952 Cuba Cabana
1951 Ewige Spiel, Das
Fanfaren der Liebe
1950 Der fallende Stern
1949 Heimliches Rendezvous
Lang ist der Weg
1947 Zwischen gestern und morgen

TV seriály

1978 Hiob (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Rebellion der Verlorenen (TV seriál)

Dokumentární

1972 Wer war André Heller? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace