foto

Deborah Geffner

  • nar. 26.8.1952 (66 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sydney Levy's Sacred Things
2016 Southside with You
2015 Beautiful Now
Deb a noc oživlých mrtvol
2014 Booze, Boys & Brownies
2012 Nuclear Family
2010 Řetězová zpráva
2009 Infestation
2001 Osudu neutečeš (TV film)
1998 Polibek
1989 Berte Rigby, jsi hlupák
1984 Exterminátor 2: Mstitel
1983 Legs (TV film)
Star 80
1979 All That Jazz

TV seriály

2018 Vražedná práva (TV seriál)
Whose Blood Is That? (S05E02)
2017 Bosch (TV seriál)
God Sees (S03E03)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Going Viral (S02E12)
2014 Skandál (TV seriál)
The Last Supper (S04E08)
The Price of Free and Fair Elections (S03E18)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Americký sen (S06E19)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Včera (S02E18)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Takoví normální zabijáci (S01E08)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Stav mysli (S07E10)
1999 Passions (TV seriál)
1985 MacGruder and Loud (TV seriál)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Phoenix Incident

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace