foto

Justin Roiland

  • nar. 21.2.1980 (38 let)
    Stockton, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Krampus: Táhni k čertu
2013 The Animated Tales of GWAR
2011 Fred & Vinnie
2006 The Real Animated Adventures of Doc and Mharti (TV film)
2004 Channel 101 (TV film)

TV seriály

2017 Rick a Morty (TV seriál)
The Rickchurian Mortydate (S03E10)
The ABC's of Beth (S03E09)
Morty's Mind Blowers (S03E08)
další epizody (10)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Elements Part 7: Hero Heart (S09E08)
Elements Part 1: Skyhooks (S09E02)
2016 Hot Streets (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Normal Man (S07E33)
2015 Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
The Wedding Squanchers (S02E10)
Look Who's Purging Now (S02E09)
Interdimensional Cable 2: Tempting Fate (S02E08)
další epizody (10)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Mountain (S06E28)
Simpsonovi (TV seriál)
Matleti ze Springfieldu (S26E22)
2014 Rick a Morty (TV seriál)
Ricksy Business (S01E11)
Close Rick-counters of the Rick Kind (S01E10)
Something Ricked This Way Comes (S01E09)
další epizody (8)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Lemonhope, Part 2 (S05E51)
Lemonhope, Part 1 (S05E50)
2013 Out There (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Anatomy Park (S01E03)
Lawnmower Dog (S01E02)
Pilot (S01E01)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Too Old (S05E31)
Ještě dalších pět krátkých šplechtů (S05E24)
All Your Fault (S05E09)
další epizody (4)
2012 Městečko Záhad (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Tvůj výtvor (S04E20)
2011 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Too Young (S03E05)
2010 Rybičky (TV seriál)
Strejda děda (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Water and Power (TV seriál)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
2005 Yacht Rock (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
Laser Fart (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)

TV pořady

2018 Hilarity for Charity (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 The Real Animated Adventures of Doc and Mharti (TV film)

TV seriály

2017 Mystery Science Theater 3000: The Return (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Morty's Mind Blowers (S03E08)
2015 Rick a Morty (TV seriál)
Look Who's Purging Now (S02E09)
Interdimensional Cable 2: Tempting Fate (S02E08)
2014 Rick a Morty (TV seriál)
Rixty Minutes (S01E08)
Rick Potion #9 (S01E06)
2013 Rick a Morty (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Rybičky (TV seriál)
2007 Reportéři (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 The Real Animated Adventures of Doc and Mharti (TV film)
2004 Channel 101 (TV film)

TV seriály

2013 Rick a Morty (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Reportéři (TV seriál)

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

TV seriály

2013 Rick a Morty (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Rick a Morty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace