foto

Blandine Ebinger

  • nar. 4.11.1899
    Berlín, Německá říše
  • zem. 25.12.1993 (94 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Mein Gott, Willi! (TV film)
1978 Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
1976 Rozsudek
1973 Entziehung - Ein Tagebuch (TV film)
1972 Hauptsache Ferien
1971 Der Teufel kam aus Akasava
Die Zeit schreit nach Satire (TV film)
Die menschliche Pyramide oder Wohl dem, der eine Bleibe hat (TV film)
1970 Abra Makabra (TV film)
Wir - zwei
1968 Zwischen gestern und morgen (TV film)
1967 Peau d'espion
1966 Pflicht ist Pflicht (TV film)
1965 Tochter des Brunnenmachers, Die (TV film)
1964 Der gelbe Pullover (TV film)
Die Reise um die Erde (TV film)
Unartige Lieder (TV film)
1963 Chansons mit Geschichte (TV film)
Die Bekenntnisse eines möblierten Herrn
Ein besserer Herr (TV film)
Lásce se musíte učit
Talente und Verehrer (TV film)
1961 Der Lügner
1960 Der letzte Fussgänger
Dr. Knock oder Der Triumpf der Medizin (TV film)
Nach all der Zeit (TV film)
Poslední svědek
1959 Alle Tage ist kein Sonntag
Und das am Montagmorgen
1958 Děvčata v uniformě
Fräulein
1956 Das lange Weihnachtsmahl (TV film)
Die Tochter des Brunnenmachers (TV film)
Erste Frühlingstag, Der
Stimme der Sehnsucht
1955 Meine Kinder und ich
Solang' es hübsche Mädchen gibt
Vatertag
Verrat an Deutschland
1954 Das ideale Brautpaar
Die Mücke
Ännchen von Tharau
1951 Poddaný
Sekera z Wandsbeku
1950 Epilog: Das Geheimnis der Orplid
Fünf unter Verdacht
Sedmý den je neděle
Treppe, Die
1948 Blumova aféra
1938 Der Berg ruft!
1937 Der Biberpelz
Der Lachdoktor
Pozor na lásku
Sparkasse mit Likör
U moře se nehřeší...
1936 Heiratsbüro Fortuna
Mädchen in Weiß
1935 Es flüstert die Liebe
Frischer Wind aus Kanada
1934 Da stimmt was nicht
Die Liebe siegt
Erstens kommt es anders
Ihr Trick
Selbst ist der Mann
Was bin ich ohne Dich
1933 Byl jednou jeden muzikant...
Občánku, co teď?
Píseň Černých hor
1932 Das schöne Abenteuer
Gitta entdeckt ihr Herz
Kampf
Kitty schwindelt sich ins Glück
Spuk im Maleratelier
Unheimliche Geschichten
1931 Einer Frau muß man alles verzeih'n
Kabarett-Programm Nr. 2
Sein Scheidungsgrund
1928 Violantha
1927 Hlavu vzhůru, Charly!
1926 In der Heimat, da gibt's ein Wiedersehn!
1925 Blumenfrau vom Potsdamer Platz, Die
Die Frau ohne Geld
1923 Mysterien eines Frisiersalons
Zwischen Abend und Morgen
1922 Sie und die Drei
1921 Der Mann ohne Namen - 1. Der Millionendieb
Der Mann ohne Namen - 2. Der Kaiser der Sahara
Der Mann ohne Namen - 4. Die goldene Flut
Der Mann ohne Namen - 5. Der Mann mit den eisernen Nerven
Der Mann ohne Namen - 6. Der Sprung über den Schatten
Der Mann ohne Namen - 7. Gelbe Bestien
Ratten, Die
1919 Das Schicksal der Carola van Geldern
Der Dolch des Malayen
Hölle der Jungfrauen
Knabe in Blau, Der
Prinz Kuckuck - Die Höllenfahrt eines Wollüstlings
1918 Der Teilhaber
1917 Hoheit Radieschen
Vetter aus Mexiko, Der

TV seriály

1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
1969 Die Perle - Aus dem Tagebuch einer Hausgehilfin (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)

Host

TV pořady

1983 Haus Vaterland (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky