foto

Boris Smirnov

  • nar. 8.10.1951 (69 let)
    Oděsa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Smajlik
2011 Žažda (TV film)
2009 Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
2007 Silnější než oheň

TV seriály

2017 Kapitanša (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
Vsjo ješčjo budět (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 18 (S03E18)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Ljubov i more (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
2011 Provokator (TV seriál)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky