foto

Harry Hickox

  • nar. 22.10.1910
    Big Spring, Texas, USA
  • zem. 3.6.1994 (83 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
1973 Vládce severu
1968 The Split
Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Hot Rods to Hell
1966 Hold On!
The Ghost and Mr. Chicken
1964 Podzim Čejenů
1962 Obchodník s hudbou
1958 Return to Warbow
1956 The Scarlet Hour

TV seriály

1977 Rosie (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Nightmare at Northoak (S01E11)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Sleepwalker's Niece (S01E02)
The Gray Ghost (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Charles Farrell Show (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
My Favorite Husband (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Cowboy G-Men (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 The Web (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace