foto

Cathrine Ambus

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 All Inclusive
2011 Mrakodrap
Odraz
2009 Divoké labutě
Spi, děťátko, spi
Velsignelsen
2007 Linin deníček
2006 Deníky Knuda Rasmussena
2005 Ambulance (TV film)
2002 Tyr

TV seriály

2016 Bedre skilt end aldrig (TV seriál)
2014 Bankerot (TV seriál)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2004 Ørnen (TV seriál)

Dokumentární

2017 Big Time
Waiting for the Sun
2014 My Life Directed by Nicolas Winding Refn
2013 Normální život
2012 Až na Měsíc
2005 Overcoming

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace