foto

Karl Striebeck

  • nar. 8.7.1904
    Wuppertal, Německá říše
  • zem. 2.5.1985 (80 let)
    Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Heller Wahn
1978 Stützen der Gesellschaft (TV film)
1976 Der Fall Bundhund (TV film)
1975 Turandot oder Der Kongreß der Weißwäscher (TV film)
1974 Ulla oder Die Flucht in die schwarzen Wälder (TV film)
1972 Geschichte für 24 Stunden (TV film)
1971 Napoleon und Joghurt (TV film)
1970 Königin Christine (TV film)
1969 Bahnübergang (TV film)
Der Rückfall (divadelní záznam)
1968 Carl Schurz (TV film)
Geschichte von Vasco, Die (TV film)
1967 Dieser Platonow... (TV film)
Ein Riß im Eis (TV film)
Entscheidung (TV film)
1966 Conan Doyle und der Fall Edalji (TV film)
Musik (TV film)
Pontius Pilatus (TV film)
1965 Bernhard Lichtenberg (TV film)
1958 Tod auf dem Rummelplatz, Der (TV film)
1955 Der kom en dag
Kinder, Mütter und ein General

TV seriály

1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Liebesgeschichten (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky