foto

Siegfried Grönig

  • nar. 20.4.1942
    Berlín, Německá říše
  • zem. 24.7.2000 (58 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Ach du Fröhliche (TV film)
1994 Ein unvergeßliches Wochenende... auf Capri (TV film)
1988 Schwarze Obelisk, Der (TV film)
1985 Hart an der Grenze
1984 Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)
1983 Die wilden Fünfziger
1982 Mrs. Harris - Ein Kleid von Dior (TV film)
Regentropfen
Sonny Boys (divadelní záznam)
Villa zu vermieten (TV film)
Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
1976 Pension Schöller (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
1969 Spion unter der Haube (TV film)
1964 Tajemství čínského karafiátu
1963 Die Wölfe (TV film)

TV seriály

1994 Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Nervensäge, Die (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1981 Kintopp-Kintopp (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace