foto

Keiko Hara

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Kawači no ossan no uta
Kawači no ossan no uta: Jó kita no ware
1975 Nu zi tai quan qun ying hui
1971 Furjó šódžo: Mako
1970 Senkecu no kiroku
1969 Arakure
Jakuza hidžóši: Keimušo kjódai
Šógai kjókacu: Zenka džúsanban
1968 BG: Aru džúkjúsai no nikki – Agete jokatta!
Hana no koibitotači
Musume no kisecu
Šima wa moratta
1967 Akuma kara no kunšó
Bakušó jaró: Daidžiken
Hana to kaidžicu
Inoči širazu no aicu
Koi no highway
Konja wa odoró
Zoku Šačó seničija
Šačó seničija
1966 Izuko e
Išinaka sensei gjódžóki
Namida ni naritai
Namida-kun sajonara
Ojome ni oide
Ojuki-san
Wataši, čigatte iru kašira
Zeššó
Zoku shachô gyôjôki
Ózora ni kanpai
Šačó gjódžóki
1965 Aicu to no bóken
Joccu no koi no monogatari
Kógen no odžósan
Seišun to wa nanda
1964 Ai to ši o micumete
Jabure zarumono
Jararete tamaru ka
Júhi no oka
Kikjó
Otoko no monšó: Hana to nagadosu
Červený kapesník
Šiosai
1963 Akašia no ame ga jamu toki
Gakuen hiroba
Ginza no Džiročó: Tenka no ičidaidži
Joru no kunšó
Kantó júkjóden
Mašširoki Fudži no mine
Sono hito wa tóku
1962 Hitocu no inoči
Hitoribočči no futari da ga
Hoši no hitomi o mocu otoko
Jume ga ippai abarenbó
Kimagure tosei
Kumo ni mukatte tacu
Kuroi daisu
Nakundžanai ze
Utau abarenbó
Wataridori kokjó e kaeru
1961 Dekanšo fúraibó
Maiko no džókjó
Mači kara mači e cumudžikaze
Tokai no sora no hidžósen
Tógjú ni kakeru otoko
Široi kumo to šódžo
1960 Ame ni saku hana
Muteki ga ore o jondeiru
Tenka o toru
Tókjó no abarenbó
1959 Daisan no šikaku
Džiken kiša: Šinja no mokugekiša
Gitá o motta wataridori
Inoru hito
Kawaii onna
1958 Akuma to tenši no kisecu
Dóse hirotta koi da mono
Joru no kiba
Kadžin
Kindžirareta kučibiru
Owarai sanningumi
Zenigata Heidži torimono hikae: Onibi tóró
Šiki no aijoku
1957 Bitoku no joromeki
Džúnanasai no teikó
Inoči mo koi mo
Já čekám
Júwaku
Kuruwa jori muhó ičidai
Seišun no kógi
Towa ni kotaezu
1956 Ai wa furu hoši no kanata ni
Aku no hóšú
Gjúnjúja Frankie
Kuroobi udžó: Hana to araši
Kurutta kadžicu
Najoroiwa: Namida no kantóšó
Nerawareta otoko
Tonari no jome
1953 Boččan

TV seriály

2017 You Are Wanted (TV seriál)
Rollo (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace