foto

Elisabeth Karg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Pole Poppenspäler
1987 Hepčí
Májová bouřka (TV film)
1986 Betrogene Liebe (TV film)
1985 Der Komödienstadel - Politik und Führerschein (divadelní záznam)
1982 Erbin, Die (TV film)
Hambacher Frühling (TV film)
1981 Die Rumplhanni (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
1979 Andreas Vöst (TV film)
Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
Die Farbe des Himmels (TV film)
1977 Chinesische Wunder, Das
1976 Weder Tag noch Stunde (TV film)
1975 Der Wohltäter (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
1970 Wenn du bei mir bist
1966 Elektra (TV film)
1964 Nach Ladenschluss (TV film)

TV seriály

1994 Peter und Paul (TV seriál)
1993 Russige Zeiten (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Auf Achse (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Spannagl & Sohn (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Kommissar Freytag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky