foto

Peter Eyre

  • nar. 11.3.1942 (75 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Carer
2009 Shadows in the Sun
2006 The Situation
2005 Still Life
2003 Špióni z Cambridge (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
2001 Aféra s náhrdelníkem
Z pekla
2000 Don Quijote (TV film)
Zlatá číše
1999 Alenka v říši divů (TV film)
1998 Merlin (TV film)
Nebezpečná krása
1997 Tango Lesson, The
1996 Dalziel and Pascoe: An Advancement of Learning (TV film)
Přežila jsem Picassa
Vanishing Man, The (TV film)
1995 Bible - Starý zákon: Josef (TV film)
Sharpovo zlato (TV film)
1994 Princezna Caraboo
1993 Soumrak dne
1992 Orlando
1991 Dej mu to
1990 Měsíční hory
1988 Malý detektiv
1987 Maurice
1983 The Plot to Murder Lloyd George (TV film)
1981 Couples and Robbers
Drakobijce
1979 Luna
1975 Hedda
1974 Belamira (TV film)
Mahler
1972 Pied Piper, The
1970 Julius Caesar
1966 Alice in Wonderland
1965 Catch Us If You Can

TV seriály

2005 Řím (TV seriál)
Kořist (S01E11)
1997 Vanishing Man, The (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Spyship (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Full House (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Dokumentární

2004 The Question of God: Sigmund Freud & C.S. Lewis (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace