foto

Johnathan Tchaikovsky

  • nar. 22.9.1983 (34 let)
    Bronx, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Choke
2017 Darcy
Drobné si nechte
The Broken Ones
Yellow Fever
2016 Dastaar
Perspective Chapter 2: The Misdemeanor
2013 Otřes mozku
Vlk z Wall Street
2009 Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
2007 Descent
Reservation Road
2006 Off the Black

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Survival Instincts (S02E11)
2016 Timeless (TV seriál)
2015 The Slap (TV seriál)
2007 Život v divočině (TV seriál)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Na čerstvém vzduchu (S03E04)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Nejlepší přátelé (S02E22)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
DNA (S01E04)
Kansas (S01E03)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vražda prezidenta Lincolna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace