foto

Irina Maleeva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Šílená matka
2012 Maattrraan
2003 Wasabi Tuna
2000 The Comedy of Errors
1994 Krutá jízda
1987 Irina, o megalos erotas
1986 Last Resort
1980 Union City
1978 I teleftaia ptisi
1975 La città sconvolta: caccia spietata ai rapitori
1974 Il trafficone
Ordine firmato in bianco
Piedino il questurino
1973 Ku Fu? Dalla Sicilia con furore
Metti... che ti rompo il muso
1971 Pomsta vlkodlaka
1969 Satyricon
1968 Podivuhodné příběhy

TV seriály

2021 For All Mankind (TV seriál)
Best Laid Plans (S02E06)
Rules of Engagement (S02E03)
2016 Aquarius (TV seriál)
While My Guitar Gently Weeps (S02E08)
Noční směna (TV seriál)
Emergent (S03E12)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
2007 American Body Shop (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
2005 Threshold (TV seriál)
Pulse (E06)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nový člověk (S01E10)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
První den v Chiltonu (S01E02)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
1961 Poly (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky