foto

Reiko Arai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Džošigakuen: Otona no asobi
Hačigacu no nureta suna
Noraneko rokku: Bósó šúdan '71
1970 Botan to rjú
Džošigakuen: Jabai socugjó
1969 Bakutó hjakunin
Daimon: Džigoku no sakazuki
Nobori rjú tekka hada
Šuzaja džingi: Oinoči čódai
1968 Hana no koibitotači
Senkecu no toba
1967 Kigeki: Tókjó no inakappe
Seišun no umi
Taikecu
Wakaojabun tandžó
1966 Aitakute aitakute
Aišite aišite aišičatta no jo
Hakučó
Kaerazeru hatoba
Kazaguruma no aru mači
Namida-kun sajonara
Ninkjó happójabure
Seišun a go go
1965 Gendai akutó džingi
Iki ni kanzu
Kekkon sódan
Kendžú jaró
Seišun to wa nanda
Tosei ičidai
Čičibu Suikoden: Hissacuken
1964 Ikiteiru ókami
Kon'ničiwa akačan
Kuroi daisu ga ore o jobu
Sacudžinša o kese
Tókai júkjóden
1963 Aoi sanmjaku
Dorodarake no džundžó
Gendai šodžo
Gendaikko
Ginza no Džiročó
Izu no odoriko
1962 Džiken kiša: Kendžú kašimasu
Ginza no koi no monogatari
Šašó monogatari: Tabi wa mičizure
1961 Aoi me no sugao
Jadžú no mon
1960 'Džúsangó taihisen' jori: Sono gosóša o nerae
Aru kjóhaku
Ašita hareru ka
Kjónecu no kisecu
Seinen no ki
Tókjó no abarenbó
1959 Abaširi bangaiči
JA 750 gó ki jukue fumei
Mikkai
Ojae no džočú to júrei
Otoko ga bakuhacu suru
Saidžo kišicu
Warera no džidai
1958 Akai hatoba
Akuma to tenši no kisecu
Dóse hirotta koi da mono
Hi no ataru sakamiči
Joidore júrei
Kokoro to nikutai no tabi
Sabita naifu
Tókjó gozen sandži
Šiki no aijoku
1957 Bakumacu taijóden
Ikeda Daisuke torimonočó: Čizome no širaja
Jazz musume tandžó
Júwaku
Kodoku no hito
Obako Sendó-san
Wataši wa zenkamono de aru
1956 Aidžó
Gin šindžú
Kamisaka Širó no hanzai
Ningen gjorai šucugekisu
Tókjó no hito: Zengohen
Zakkjo kazoku
1955 Cukijo no kasa
1954 Horafuki Tandži
Joi muko-dono

TV seriály

1971 Ore wa otoko da! (TV seriál)
1966 Ame no naka ni kiete (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace