foto

Anatolij Kalmykov

  • nar. 5.1.1951 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moja žizň
Odnaždy v Amerike, ili Čisto russkaja skazka
2014 Gvozď
2013 Gagarin: Pěrvyj v kosmose
2010 Ment v zakoně 2: Černyj intěrnacional (TV film)
Slon
Čelověk s bulvara KapucinoK
2008 Spartakiada. Lokalnoe poteplenie
Ubijstvo v dačnyj sezon (TV film)
2006 Vy ně ostavite meňa
1999 Choču v ťjurmu
1997 Děti ponědělnika
1995 Orjol i reška
Širli-Myrli
1994 Ja svoboděn, ja ničej
1991 Blázni
1988 Fontána
1987 Muž z bulváru Kapucínů
1986 Věsjolaja chronika opasnogo putěšestvija (TV film)
1985 Salon krasoty
1983 Ně choču byť vzroslym
1982 Hvězda a smrt

TV seriály

2018 Doktor Kotov (TV seriál)
2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Děňgi (TV seriál)
Margarita Nazarova (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Džuna (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Takaja poroda (TV seriál)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Slabaja ženščina (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Mjortvaja zemlja (S08E02)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Lesnik (S01E11)
Rozysk (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Rokovaja ženščina (E08)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Domik v děrevně (S02E07)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Prokljatije (S02E16)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Igruški (TV seriál)
Interny (TV seriál)
2009 Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Universal-loto (S02E03)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2004 Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
Zvězdočet (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Obed u ljudojeda (S02E02)
2003 Něotložka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2002 Cirk (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Raskajavšijesja grešniki (S01E06)
Isčeznuvšij Adonis (S01E04)
Znak Iudy (S01E01)
2000 S novym sčastěm! 2 (TV seriál)
Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1983 Dinka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace