foto

Jelka van Houten

  • nar. 1.9.1978 (41 let)
    Culemborg, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De Liefhebbers
De club van lelijke kinderen
Huisvrouwen bestaan niet 2
2017 Het verlangen
Ženy v domácnosti neexistují
2016 Familieweekend
V rytmu lásky
Waldstille
2015 Jack bestelt een broertje
Mannenharten 2
2013 Příběh Vánoční noci
2012 Jackie
The Domino Effect
2009 Indián
2008 Zomerhitte
2007 Anna (TV film)
Dennis P.
2006 Raak
2005 Ingewikkeld verhaal, eenvoudig verteld, Een
2004 Miláček

TV seriály

2019 Baantjer het Begin (TV seriál)
Harkum (TV seriál)
Random Shit (TV seriál)
2015 Gouden Bergen (TV seriál)
2014 Jeuk (TV seriál)
2013 Aaf (TV seriál)
2011 Mixed Up (TV seriál)
Trollied (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Co kdyby (TV pořad)
2009 De TV kantine (TV pořad)
2001 RTL Boulevard (TV pořad)
Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky