foto

Renate Grosser

  • nar. 18.9.1927 (92 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Eisblumen (studentský film)
2005 Marias letzte Reise (TV film)
Musik nur wenn sie laut ist (studentský film)
2003 Sternzeichen
2002 Die Novizin (TV film)
Když se láska vytrácí (TV film)
2001 Místo činu: Mnichov - Pohádka o vraždě (TV film)
1998 Tatort - Schwarzer Advent (TV film)
1997 Alte Liebe, alte Sünde (TV film)
1995 Mord an der roten Rita (TV film)
1994 Gabriellas Rache (TV film)
1991 Tatort - Tödliche Vergangenheit (TV film)
1990 Rama Dama
1989 Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Herbstmilch
1986 Zerbrochene Brücken (TV film)
1981 Tatort - Das Zittern der Tenöre (TV film)
1979 Wald, Der (TV film)
1978 Tatort - Schwarze Einser (TV film)
1977 Anpassung an eine zerstörte Illusion (TV film)
Hadí vejce
Heinrich Zille (TV film)
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
1974 Tatort - Gift (TV film)
Zerbrochene Krug, Der (TV film)
1973 Liebe mit 50 (TV film)
Něžnost vlků
1971 Der trojanische Sessel (TV film)
Die Münchner Räterepublik (TV film)
1970 Die Taubenaffäre (TV film)
Krebsstation (TV film)
Mädchen mit Gewalt
1969 Die mißbrauchten Liebesbriefe (TV film)
Palace-Hotel (TV film)
1968 Die Einladung (TV film)
Im Banne des Unheimlichen
Kidnap - Die Entführung des Lindbergh-Babys (TV film)
Kriminalmuseum - Der Scheck (TV film)
Septembergewitter (TV film)
1967 Das Attentat - L.D. Trotzki (TV film)
Dívky, dívky
Wo liegt Jena? (TV film)
1966 Ich war Schlemihl (TV film)
Judith (TV film)
Mann mit der Puppe, Der (TV film)
Wo blieb Friedrich Weisgerber? (TV film)
1965 Der Anfang einer Woche (TV film)
Nachtfahrt (TV film)
1964 Der gelbe Pullover (TV film)
Haben (TV film)
1961 Eine hübscher als die andere
Kalamitäten
1960 Gauner und der liebe Gott, Der
1954 Türen - Türen - Türen... (TV film)
1949 Artistenblut

TV seriály

2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
1995 Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1986 Wächter, Die (TV seriál)
1985 Gespenstergeschichten (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1981 Barriers (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die schöne Marianne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace