foto

Lloyd Ahern Sr.

  • nar. 7.4.1905
    Mississippi, USA
  • zem. 29.12.1983 (78 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1974 Člen klanu
1968 Mad Mad Scientist (TV film)
1967 Hot Rods to Hell
1963 Uprchlík (TV film)
1961 The Sand Castle
1955 The Looters
1954 Gorilla at Large
Princess of the Nile
The Gambler from Natchez
1953 The Silver Whip
1952 O. Henry's Full House
1951 Love Nest
1950 For Heaven's Sake
Love That Brute
1949 Father Was a Fullback
Mr. Belvedere Goes to College
1948 Pláč města
1947 The Brasher Doubloon
Zázrak v New Yorku

TV seriály

1979 Makin' It (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 The Practice (TV seriál)
1973 Diana (TV seriál)
1972 Columbo (TV seriál)
Vražda podle plánu (S01E07)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Psychiatrist (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1967 The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
I, Darrin, Take This Witch, Samantha (S01E01)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Decision in the Ring (S01E06)
Fear in a Desert City (S01E01)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 My Friend Flicka (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Public Defender (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace