foto

Robert L. Kimble

  • nar. 6.10.1921
  • zem. 15.7.1990 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Bolest a vítězství (TV film)
Cena za vášeň (TV film)
1989 Nahá lež (TV film)
Pulitzerova cena (TV film)
Slepá svědkyně (TV film)
1986 Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
1985 Perry Mason se vrací (TV film)
1982 Dangerous Company (TV film)
World War III (TV film)
1981 Advice to the Lovelorn (TV film)
1979 High Midnight (TV film)
1978 Hrdinové z galaxií (TV film)
1977 Don't Push, I'll Charge When I'm Ready (TV film)
1975 Sidecar Racers
The Big Rip-Off (TV film)
1974 Live Again, Die Again (TV film)
Questor Tapes, The (TV film)
1973 Záhada Mančuského orla
1972 Bravos, The (TV film)
Poldové
1971 Deadly Dream (TV film)
1970 Other Man, The (TV film)
1961 Forbid Them Not

TV seriály

1986 Matlock (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Shirley (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Poslední pocta komodorovi (S05E06)
1975 Columbo (TV seriál)
Rozbouřené vody (S04E04)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
V nouzi poznáš přítele (S03E08)
Vydat nebo zemřít (S03E05)
1973 Kojak (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kandidát zločinu (S03E03)
Zločinný steh (S02E06)
1972 Columbo (TV seriál)
Vražda podle plánu (S01E07)
1971 Sarge (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Dokumentární

1965 Wayne and Shuster Take an Affectionate Look At... (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1961 Forbid Them Not

Scenáristická filmografie

Filmy

1961 Forbid Them Not

Producentská filmografie

Filmy

1961 Forbid Them Not

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace