foto

Jeb Rosebrook

  • nar. 1934
    Charlottesville, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Černý lišák 2: Cena za mír (TV film)
1991 The Gambler Returns: The Luck of the Draw (TV film)
1987 Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
1986 Vánoční dárek (TV film)
1984 The Mystic Warrior (TV film)
1980 Trouble in High Timber Country (TV film)
1979 Černá díra
1978 Křídla z Kitty Hawk (TV film)
1977 Prince of Central Park, The (TV film)
1975 Náš boj nikdy nekončí (TV film)
1973 Miracle on 34th Street (TV film)
1972 Junior Bonner

TV seriály

1990 The Outsiders (TV seriál)
1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1995 Four Diamonds, The (TV film)

TV seriály

1983 Yellow Rose, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Earl Hamner Storyteller

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky