foto

Sandra Deel

  • nar. 26.6.1927
  • zem. 8.8.2008 (81 let)
    North Babylon, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Little Ladies of the Night (TV film)
Mary Jane Harper Cried Last Night (TV film)
1974 It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
1972 Junior Bonner

TV seriály

1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Nechtění společníci (S02E22)
1973 Needles and Pins (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1954 Caesar's Hour (TV seriál)
1950 Musical Comedy Time (TV seriál)

Host

TV pořady

1950 Van Camp's Little Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky