foto

Alexandr Armer

  • nar. 7.1.1975 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viking
2013 Metro
Vaňka (TV film)
2008 Láska bláznivá

TV seriály

2017 Morozova (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
2014 Dikij 4 (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Ment v zakoně 6 (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Čas Volkova 4 (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij 3 (TV seriál)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
2005 Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace