foto

Alexandr Armer

  • nar. 7.1.1975 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viking
2013 Metro
Vaňka (TV film)
2008 Láska bláznivá

TV seriály

2017 Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
2014 Dikij 4 (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Ment v zakoně 6 (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Čas Volkova 4 (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij 3 (TV seriál)
2007 Advokat 3 (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
2005 Soldaty 5 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace