foto

Alexandr Armer

  • nar. 7.1.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viking
2013 Metro
Vaňka (TV film)
2008 Láska bláznivá

TV seriály

2019 Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Ničego ličnogo (S01E01)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
2014 Tichaja ochota (TV seriál)
Poloněz Oginskogo (E09)
Dikij (TV seriál)
Prizračnyje gonščiki (S04E02)
2013 Ment v zakoně (TV seriál)
Gastroljory (S06E04)
2011 Bežať (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Projekt (S01E03)
Sročno v nomer (TV seriál)
Talanty i poklonniki (S03E09)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Odnim udarom (S04E19)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Krem (TV seriál)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Udušje (S03E01)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Klofelin (S01E07)
Advokat (TV seriál)
Isključenija iz pravil (S03E07)
2005 Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky