foto

Anna-Lena Hemström

  • nar. 25.4.1961 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Arne Dahl: Velké vody (TV film)
2003 Mannen som log (TV film)
1997 Selma & Johanna - en roadmovie
1996 Lögn
1995 Pensionat Oskar
1993 Domov snů
Härifrån till Kim
1992 Det perfekte mord
Hassel - Svarta banken (TV film)
1991 Harry Lund lägger näsan i blöt! (TV film)
Sista vinden från Kap Horn (TV film)

TV seriály

2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Studio Sex (E03)
2009 Guds tre flickor (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
Mörkret (S01E04)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
Nya tider (TV seriál)
1998 Pip-Larssons (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)
NileCity 105.6 (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
Det sista vittnet (E03)
Snoken (TV seriál)
1990 Storstad (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky