foto

Tom Conroy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 The Professor and the Madman
The Rhythm Section
2016 Holidays
2015 Legendy zločinu
2010 West Is West
2005 Snídaně na Plutu
2004 Uvnitř tančím
2003 Intermission
Římské jaro paní Stoneové (TV film)
2002 Krajina srdce
2000 Most Fertile Man In Ireland, The
What Where
1999 Chrono-Perambulator
Crush Proof
Východ je východ
1996 Boy from Mercury, The
Šaman ze Sibiře
1995 Bishop's Story, The
Moondance
1990 Strangers

TV seriály

2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
2014 Crossbones (TV seriál)
Blackbeard (E09)
Crossbones (E08)
Beggarman (E07)
další epizody (9)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
další epizody (9)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
The Tipping Point (E11)
A Crack in the Armor (E10)
další epizody (12)
2011 Camelot (TV seriál)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Tajemství srdce (S04E09)
Jak to má být (S04E08)
Šestá a poslední manželka (S04E07)
další epizody (5)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Cromwellův konec (S03E08)
Protestantka Anna Klevská (S03E07)
Hledá se nová královna (S03E06)
další epizody (8)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Osud a štěstí (S02E10)
Vlastizrada (S02E09)
Dvorní dáma (S02E08)
další epizody (10)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Wolseyho smrt (S01E10)
Nejprve vzhlížej k Bohu (S01E09)
Pravda a spravedlnost (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace