foto

Wataru Hatano

  • nar. 13.3.1982 (36 let)
    Asahi, Nagano, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dance with Devils: Fortuna
Jowamuši Pedal Re:GENERATION
Júri!!! on ICE 4DX
2016 Gekidžóban Kuroko no basket: Winter cup sóšúhen – Tobira no mukó
Starmju
2015 Fw: Hamatora
Haijore! Njaruko-san F
2014 Magi: Sinbad no Bóken
Mikakunin de šinkókei: Kamoniku tte midorippoi adži ga suru no ne.
2013 Asako Get You!!
2012 Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
2011 Gakuen 3: Karei naru ecudžoku
Hoshizora e kakaru hashi
2008 Kirepapa
2006 Sin in the Rain
2005 The King of Fighters: Another Day
2004 Hana no džoši Announcer: Newscaster Ecuko

TV seriály

2018 Akkun to kanodžo (TV seriál)
Grancrest senki (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Glory Line (TV seriál)
Killing Bites (TV seriál)
Mahó šódžo ore (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Ace of Diamond: Second Season (TV seriál)
Akiba's Trip The Animation (TV seriál)
Hitoridžime My Hero (TV seriál)
Idolish Seven (TV seriál)
Nana maru san bacu (TV seriál)
Sakura Quest (TV seriál)
2016 Arslan senki: Fúdžin ranbu (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Bungó Stray Dogs 2 (TV seriál)
D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Fudanši kókó seikacu (TV seriál)
Handa-kun (TV seriál)
Hundred (TV seriál)
Kono subarašii sekai ni šukufuku o! (TV seriál)
Netoge no jome wa onnanoko dža nai to omotta? (TV seriál)
Nobunaga no šinobi (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Baby Steps (TV seriál)
Dance with Devils (TV seriál)
Džicu wa wataši wa (TV seriál)
Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita 2 (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
2014 Bonjour: Koiaji Pâtisserie (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Mikakunin de šinkókei (TV seriál)
2013 Inu to hasami wa cukaijó (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
2012 Haijore! Njaruko-san (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Papa no iu koto o kikinasai! (TV seriál)
Čitose Get You!! (TV seriál)
2011 Bartender (TV seriál)
Battle Spirits: Heroes (TV seriál)
Cross Fight B-Daman (TV seriál)
Hošizora e kakaru haši (TV seriál)
Hunter x Hunter (2011) (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Kimi ni todoke: 2nd Season (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Battle Spirits: Šónen gekiha Dan (TV seriál)
Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Kimi ni todoke (TV seriál)
2008 Akane-iro ni somaru saka (TV seriál)
Blassreiter (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
2007 Blue Dragon (TV seriál)
Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
2006 Aa! Megami-sama! Sorezore no cubasa (TV seriál)
Aria the Natural (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Gakuen Heaven (TV seriál)
Ginga tetsudō monogatari: Eien e no bunkiten (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Animal jokočó (TV seriál)
Aria the Animation (TV seriál)
Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Futakoi Alternative (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Fantastic Children (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Hanaukjó Maid tai: La Verite (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
2003 Ginga tecudó monogatari (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
2002 Gokusen (TV seriál)
1989 Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace