foto

Anthony Verner

  • nar. 1937
    Brentford, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Run for Your Wife
2010 The Shouting Men
1996 Zvoník u Matky Boží
1976 At the Earth's Core
1974 Okamžik vyzrazení
1952 Tread Softly

TV seriály

1976 Orde Wingate (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1969 Sez Les (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky