foto

John Vere

  • nar. 7.7.1915
    Kensington, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.1.1961 (45 let)
    Bournemouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 April 8th Show (Seven Days Early), The (TV film)
1956 Touch of the Sun, A
1955 An Alligator Named Daisy
The Whiteoak Chronicles: Whiteoaks (TV film)
1954 Fast and Loose
1952 Klub Pickwickovců
1951 The Lady with the Lamp
1950 Mrs. Dot (TV film)
1949 Trottie True
1947 V neděli vždycky prší
1946 Vyzvědači

TV seriály

1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1953 Epitaph for a Spy (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky