foto

Eileen Helsby

  • nar. 1937
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Stolen (TV film)
1983 Red Monarch (TV film)
Weather in the Streets, The (TV film)
1982 The Tale of Beatrix Potter (TV film)
1975 Three Men in a Boat (TV film)
1973 The Zoo Robbery

TV seriály

1990 Centrepoint (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
Sunday Premiere: Claws (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
1980 History of Mr. Polly, The (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Oresteia (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Fathers and Families (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Looking for Clancy (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Cakes and Ale (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Plays of Today (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky