foto

David Beames

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Calling the Wild (TV film)
1982 Giro City
1980 Dark Water
McVicar
1979 Collision Course (TV film)
Radio On
1978 Ice House, The (TV film)

TV seriály

2013 Mayday (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Crucial Tales (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
Runaway Bay (TV seriál)
1988 Rainbow, The (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Maelstrom (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 Last Song, The (TV seriál)
1980 Fair Stood the Wind for France (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Dvojí přístup (S04E12)
1979 Shoestring (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1977 Wings (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace