foto

Charles Dennis

  • nar. 16.12.1946 (72 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chicanery
2009 Donna on Demand
2007 Hard Four
2004 U nás na farmě
2001 Láska plná omylů
Shrek
2000 2001: Vesmírná prda
1999 Last Chance
1993 Černá hvězda
1992 Majority Rule (TV film)
1986 Screwball Academy (TV film)
1984 City Girl
Covergirl
Reno and the Doc (TV film)
1982 Návštěvní hodiny
1980 Double Negative
1970 Generál Patton

TV seriály

2014 Americký táta (TV seriál)
Blonde Ambition (S12E01)
2012 Americký táta (TV seriál)
The Wrestler (S08E12)
2010 Americký táta (TV seriál)
Cops & Roger (S06E14)
2009 Americký táta (TV seriál)
Every Which Way But Lose (S05E17)
Jack's Back (S05E13)
1994 Phantom 2040 (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
Princesses (TV seriál)
1990 Grand Slam (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Chicanery
2007 Hard Four
2006 Goose on the Loose
1986 Screwball Academy (TV film)
1984 Co jsem našel, to je moje
Covergirl
Reno and the Doc (TV film)
1983 Svengali (TV film)
1980 Double Negative
The Jayne Mansfield Story (TV film)
1979 Mirror, Mirror (TV film)
1974 Thirsty Dead, The

TV seriály

1986 Adderly (TV seriál)
1977 Search and Rescue (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1984 Co jsem našel, to je moje - kniha

Režijní filmografie

Filmy

2017 Chicanery
2007 Hard Four
1984 Reno and the Doc (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Chicanery

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace