foto

Kriss Turner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Něco nového

TV seriály

2013 Liv a Maddie (TV seriál)
2012 The First Family (TV seriál)
The Soul Man (TV seriál)
2009 Sherri (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Laundromat (S01E08)
Everybody Hates Keisha (S01E02)
2003 Whoopi (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1999 The PJs (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Tales from the Script

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace