foto

Karim Günes

  • nar. 25.4.1986 (34 let)
    Tunceli, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 In Berlin wächst kein Orangenbaum
König der Raben
Tatort - Kein Mitleid, keine Gnade (TV film)
2019 Man from Beirut
Zimmer mit Stall - Berge versetzen (TV film)
2018 Wuff
2012 Das Haus Anubis - Pfad der 7 Sünden

TV seriály

2020 Stralsund (TV seriál)
Blutlinien (E16)
2019 Dva světy (TV seriál)
Better Angels (S02E10)
Stralsund (TV seriál)
Doppelkopf (E15)
Schattenlinien (E14)
2018 Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
Das Phantom (E12)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (12)
Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Faustrecht (S08E03)
Stralsund (TV seriál)
Vergeltung (E10)
2015 Krüger (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (10)
2009 Das Haus Anubis (TV seriál)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letzte Ausfahrt Gera - Acht Stunden mit Beate Zschäpe (TV film)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky