foto

Karim Günes

  • nar. 25.4.1986 (33 let)
    Tunceli, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stralsund - Doppelkopf (TV film)
Zimmer mit Stall - Berge versetzen (TV film)
2018 Wuff
2012 Das Haus Anubis - Pfad der 7 Sünden

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
Better Angels (S02E10)
Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2018 Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
Das Phantom (E12)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (12)
Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
Stralsund (TV seriál)
Vergeltung (E10)
2015 Krüger (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (10)
2009 Das Haus Anubis (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letzte Ausfahrt Gera - Acht Stunden mit Beate Zschäpe (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky