foto

Wilant Boekelman

  • nar. 16.11.1960 (60 let)
    Laren, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Dagdromen
2017 Het Bestand (TV film)
Trial
2015 Undercover (TV film)
2014 Můj přítel T.I.M. (TV film)
2013 20 lží, 4 rodiče a jedno malé vajíčko
2012 Laptop (TV film)
No Vacancy
Ptáče
2011 Lang zal ze leven (TV film)
Mijn Marko (TV film)
Vakantie in eigen land (TV film)
2010 Shocking Blue
2009 De tangoman (TV film)
Johnny Bingo
Lynn
Stellina válka
2008 Atlantis
2007 Anna (TV film)
Sahara
2006 Het zwijgen
Night Run
Šťastná rodina
2004 Deining (TV film)
Gebroken rood (TV film)
Stille nacht
2002 Tonino
Tussenland
2001 Na pospas osudu
1998 Celluloid blues
1996 Zoë
1984 Zomerkamp (TV film)

TV seriály

2019 Centraal (TV seriál)
2016 De Maatschap (TV seriál)
2012 De 4 van Westwijk (TV seriál)
Geheimen van Barslet, De (TV seriál)

Dokumentární

2020 100UP
2019 The Flying Dog
2017 Joke van Leeuwen: Een wereld tussen twee oren (TV film)
2015 Tijd en plaats, een gesprek met mijn moeder
Wie wij zijn

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jeden z nich

Režijní filmografie

Filmy

1997 Wraak
1984 Zomerkamp (TV film)

Dokumentární

1998 Broer en zus: Bo en Jesse

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Wraak
1984 Zomerkamp (TV film)

Dokumentární

1998 Broer en zus: Bo en Jesse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky