foto

Wilant Boekelman

  • nar. 16.11.1960 (59 let)
    Laren, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Můj přítel T.I.M. (TV film)
2013 20 lží, 4 rodiče a jedno malé vajíčko
2012 Laptop (TV film)
No Vacancy
Ptáče
2011 Lang zal ze leven (TV film)
Mijn Marko (TV film)
Vakantie in eigen land (TV film)
2010 Shocking Blue
2009 De tangoman (TV film)
Stellina válka
2008 Atlantis
2007 Anna (TV film)
2006 Het zwijgen
Night Run
Šťastná rodina
2004 Gebroken rood (TV film)
Stille nacht
2002 Tonino
Tussenland
2001 Na pospas osudu
1998 Celluloid blues

TV seriály

2019 Centraal (TV seriál)
2016 De Maatschap (TV seriál)
2012 De 4 van Westwijk (TV seriál)
Geheimen van Barslet, De (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jeden z nich

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky