foto

Veronica Hadfield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Dům na Bay Street (TV film)
2004 The Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel (TV film)
2002 Král Lear z Texasu (TV film)
Sestry (TV film)
2001 Láska a válka (TV film)
2000 Otcova muka (TV film)
Pokrevní sestry (TV film)
Píseň všedního života (TV film)
1999 Poslední naděje (TV film)
Čas zázraků (TV film)
1998 Emmino přání (TV film)
Saint Maybe (TV film)
1997 The Member of the Wedding (TV film)
What the Deaf Man Heard (TV film)
1996 Prsten (TV film)
Trilogy of Terror II (TV film)
1995 Nevyslovená pravda (TV film)
Young at Heart (TV film)
1994 Když spravedlnost spí (TV film)
Otčina (TV film)
To My Daughter with Love (TV film)
1993 Havárie letu 7 (TV film)
Mladej a já
Sňatek s mafií (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
Otec, syn a milenka (TV film)
Sinatra (TV film)
1991 Obojek
Separate But Equal (TV film)
1990 Námořní pěchota
1989 Noc mrtvých (TV film)
Sladké ptáče mládí (TV film)
1988 Můj život v Ibaře (TV film)
Pancho Barnes (TV film)
Vražda Mary Phaganové (TV film)

TV seriály

2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

1980 Terror Train

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky