foto

Nathan Davis

  • nar. 22.5.1917
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 15.10.2008 (91 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Hurá do basy
2003 Díry
2001 Almost Salinas
1996 Dunston: Sám v hotelu
Řetězová reakce
1995 Steal Big, Steal Little
1990 Shaking the Tree
1989 Vězeň
1988 Poltergeist III
1987 Květiny v podkroví
Lupič
Murder Ordained (TV film)
1986 Drsní chlapi
One More Saturday Night
1985 Zákon mlčení
1984 Windy City
1983 Riskantní podnik
1982 Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)
1981 Hudson Taylor
Správná trefa
The Children Nobody Wanted (TV film)
Zloděj
1979 Dummy (TV film)
1978 Steady Rain, A
Stony Island

TV seriály

1999 Becker (TV seriál)
Larry Spoke (S01E14)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Proč to dělat jednoduše (S03E15)
1995 Frasier (TV seriál)
Nová restaurace (S02E23)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Sonny Spoon (TV seriál)
1987 Sable (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky