foto

Göran Stangertz

  • nar. 19.7.1944
    Flen, Södermanlands län, Švédsko
  • zem. 27.10.2012 (68 let)
    Helsingborg, Skåne län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Faro
2008 Selma (TV film)
2000 Födelsedagen
1999 Där regnbågen slutar
1998 Ögat
1997 Spring för livet
1995 Höst i paradiset
1994 Sommarmord
1993 Glädjekällan
1992 Den femtonde hövdingen
1991 Ålder okänd (TV film)
1988 P.S. sista sommaren
Sommarens tolv månader (TV film)
1984 Vargen (TV film)
1982 Let orla
1977 Rajské místo
1976 Jack
Polare
Tváří v tvář
1974 Det sista äventyret
1969 Knihkupec, který se přestal koupat

TV seriály

2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Hlavní vysílací čas (E02)
2011 Solsidan (TV seriál)
Cancernoja och ideellt arbete (S02E05)
1999 Lukas 8:18 (TV seriál)
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1970 Tretton dagar (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Stormen (TV film)
1990 Spänn mig för karlavagnen (TV film)
1980 Innan vintern kommer (TV film)

TV seriály

1999 En dag i taget (TV seriál)
1976 De lyckligt lottade (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky