foto

Frank Leighton

  • nar. 16.7.1908
    Sydney, Austrálie
  • zem. 17.10.1962 (54 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Reunion Day (TV film)
1957 The Shiralee
1938 I See Ice
1937 Last Chance, The
Tall Timbers
1936 Thoroughbred
1934 Hide-Out
Operator 13
Splendid Fellows
1933 Two Minutes Silence

TV seriály

1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 The Flying Doctor (TV seriál)
1957 White Hunter (TV seriál)
1956 The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace